Sponsor een tafel voor een maand

Wil je een tastbaar verschil maken in de strijd tegen eenzaamheid en tegelijkertijd je bedrijf of persoonlijke betrokkenheid tonen? Overweeg dan om gedurende een maand een tafel te sponsoren in onze buurtrestaurants. Een tafel waar buurtgenoten samen komen, elkaar ontmoeten en een gevoel van gemeenschap ervaren.

Je bepaalt zelf in welke stad en in welke buurt je een tafel sponsort. Uiteraard kunnen we je hier in adviseren. Je draagt bij aan een initiatief dat een positieve impact heeft op het welzijn van buurtbewoners. Laten we samen bouwen aan een omgeving waarin mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.

Als sponsor draag je niet alleen bij aan de bestrijding van eenzaamheid, maar krijg je ook de kans om jouw maatschappelijke betrokkenheid te tonen aan een breed publiek. Samen kunnen we een verschil maken en een warmere, hechtere gemeenschap creΓ«ren waarin niemand zich alleen hoeft te voelen. Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank!

Namens alle gasten van Resto VanHarte

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

Laat weten wie je bent

Gegegevens
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Overzicht

Betaalgegevens

Betalen met iDeal