Word vrijwilliger bij Resto VanHarte

Wil jij je inzetten in de strijd tegen eenzaamheid? Ben jij een organisatietalent, goed in marketing of fondsenwerving? Wil je samen koken of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou. We hebben je hard nodig!

Resto VanHarte biedt je de mogelijkheid om je kennis en kunde in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.

Wat levert vrijwilligerswerk je op?

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak in je eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen professionals voor een ambitieuze organisatie.

Soort vrijwilligerswerk

Wij zoeken altijd mensen voor de keuken of de bediening en communicatie & publiciteit. Kijk hieronder voor onze vrijwilligersfuncties.

Aan de slag als vrijwilliger

Kok

Dat eten verbindt, is geen geheim voor de kok. Daarom ben je als kok dan ook de drijvende kracht van Resto VanHarte. Want zonder kok geen heerlijk driegangenmenu!

Als kok stel je een gezond driegangenmenu samen, stuur je jouw team van keukenvrijwilligers aan en zorg je voor de bestelling van alle ingrediƫnten. Natuurlijk word je in je werkzaamheden ondersteund door de medewerkers van Resto VanHarte.

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw of gastheer bezorg je de gasten van Resto VanHarte een gezellige avond uit. Niet alleen coƶrdineer je de Restoavonden, ook ben je het aanspreekpunt voor de gasten. Je bent dan ook een echte netwerker die er van houdt om mensen te verbinden.

Restaurantvrijwilliger

Als restaurantvrijwilliger ondersteun je je gastvrouw of gastheer en zorg je dat de gasten van Resto VanHarte voorzien zijn van een drankje. Je serveert het diner, maar maakt ook graag een praatje met de gasten. Want vaak ben jij als eerst de verbindende schakel tussen anderen. Breng jij graag het gesprek op gang? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Keukenvrijwilliger

De keukenvrijwilliger ondersteunt de kok: je houdt je bezig met het bereiden van de maaltijden en zorgt dat de keuken netjes en georganiseerd blijft. Maar het kan ook wel eens voorkomen dat je op andere manieren kunt bijdragen. Bijvoorbeeld bij het uitserveren van eten of inschenken van de drankjes. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Communicatie en PR

Als Communicatie- en PR-vrijwilliger zorg jij dat iedereen op de hoogte is van Resto VanHarte en haar missie: wij streven naar een Nederland waarin niemand eenzaam is. Het is jouw doel om niet alleen de gasten uit te nodigen voor de Restoavonden door heel het land, maar ook om ons verhaal, samen met onze partners, te vertellen.

Aanmelden

Interesse? Meld je aan via sollicitaties@restovanharte.nl en vermeld daarbij wat jij wilt doen en in welke stad of bel met Oona van Vuren (personeelszaken) via 020 3033030. Neem je liever contact op met de manager in jouw stad? Kijk hier voor contactgegevens van de Restomanagers.

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd.