Word vrijwilliger bij Resto VanHarte

Ben jij een organisatietalent, goed in marketing of fondsenwerving? Wil je samen koken of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Resto VanHarte biedt je de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.  

Wat levert het je op? 

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak in je eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen professionals voor een ambitieuze organisatie. 

Meld je aan! 

Wij zoeken altijd mensen voor de keuken of de bediening, communicatie & publiciteit of voor co√∂rdinatie & management. Kijk hieronder voor onze vrijwilligersfuncties. 

Interesse? Meld je aan via sollicitaties@restovanharte.nl en vermeld daarbij wat jij wilt doen en in welke stad of bel met Oona van Vuren (personeelszaken) via 020 3033030. Neem je liever contact op met de manager in jouw stad? Kijk hier voor contactgegevens van de Restomanagers.

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd.