Help als bedrijf

Helpen als bedrijf restovanharteDraag bij aan de leefbaarheid van uw stad of wijk en werk tegelijk aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte u en uw medewerkers zingeving en teambuilding.

Hoe kunt u helpen?

Resto VanHarte biedt u als bedrijf de mogelijkheid maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf te helpen:

  • Stel uw medewerkers in de gelegenheid vrijwilligerswerk te doen in een Resto.
    Kijk voor ervaringen van werknemers op de pagina ABN AMRO Onboarding
  • Organiseer een maatschappelijk verantwooord bedrijfsuitje, goed voor de teambuilding zie team-uitje voor uw medewerkers
  • Laat uw bedrijfsfeestje cateren door Resto VanHarte
  • Stel uw expertise beschikbaar (bedrijfsvoering, financieel, ICT, marketing/communicatie)
  • Koop een diner cadeaubon met uw bedrijfslogo
  • Wij stellen een financiële bijdrage zeer op prijs

Meer weten?

Resto VanHarte heeft de ANBI-status hetgeen betekent dat uw donatie/kostenpost aftrekbaar is. Wilt u meer weten over maatschappelijk betrokken ondernemen met Resto VanHarte? Neem dan contact op met Margo Adrichem of Renske Westerhof afdeling Communicatie, via communicatie@restovanharte.nl.

Onze huidige bedrijfssponsors

Achmea
Corporate logo RGBAchmea ondersteunt Resto VanHarte al jarenlang. Er worden elk jaar kerstdiners voor Resto VanHartegasten georganiseerd op de Achmea-hoofdkantoren. Het hoofdkantoor van Resto VanHarte is ‘om niet’ gehuisvest in het Achmeapand in Amsterdam Sloterdijk. Daarvoor zijn wij zeer dankbaar.

rabobanklogoRabobank
De Rabobank ondersteunt Resto VanHarte op lokaal niveau. Ook zijn er medewerkers van de Rabobank die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.sodexoSodexo
Medewerkers van Cateraar Sodexo trainen het Resto VanHarte keukenpersoneel op het gebied van hygiëne en de wettelijk gestelde eisen (HACCP).

 

Van der Steenhoven advocatenVan_der_Steenhoven_advocaten
Huisadvocaat Van der Steenhoven advocaten adviseert Resto VanHarte op ondernemingsrechtelijk gebied.

 

KRO-NCRV

logo KRO NCRVKRO-NCRV is met haar leden onze partner om de sociale cohesie in buurten te verbeteren. Dit doet de KRO NCRV in fondsenwervende acties met haar leden. Ook brengt de KRO-NCRV het thema eenzaamheid regelmatig onder de aandacht in haar communicatie-uitingen.

 

ING
ING logoDe ING ondersteunt Resto VanHarte financieel op landelijk niveau en maakt daarmee buurtmobilisatie in nieuwe steden mogelijk. Ook zijn er medewerkers van de ING die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

VVermilion Energyermilion Energy Omgevingsfonds
Vermiliion Energy levert een financiële bijdrage aan KinderResto in Leeuwarden. Daarmee biedt Vermilion de mogelijkheid om kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar in een cyclus van tien lessen te leren over gezonde voeding, koken, ontspannen, bewegen en samenwerken. Daarnaast doen medewerkers vrijwilligerswerk bij Resto VanHarte.  

ABN AMRO Foundation
ABN_logoABN AMRO heeft Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel staan. Via ABN AMRO Foundation maken veel medewerkers kennis met Resto VanHarte. Lees meer over de succesvolle samenwerking met ABN-AMRO op de pagina ABN AMRO onboarding.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact