Help als bedrijf

Helpen als bedrijf restovanharteDraag bij aan de leefbaarheid van uw stad of wijk en werk tegelijk aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte u en uw medewerkers zingeving en teambuilding.

Hoe kunt u helpen?

Resto VanHarte biedt u als bedrijf de mogelijkheid maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf te helpen:

  • Stel uw medewerkers in de gelegenheid vrijwilligerswerk te doen in een Resto. 
  • Organiseer een maatschappelijk verantwooord bedrijfsuitje, goed voor de teambuilding zie team-uitje voor uw medewerkers
  • Laat uw bedrijfsfeestje cateren door Resto VanHarte
  • Stel uw expertise beschikbaar (bedrijfsvoering, financieel, ICT, marketing/communicatie)
  • Koop een diner cadeaubon met uw bedrijfslogo
  • Wij stellen een financiële bijdrage zeer op prijs

Meer weten?

Resto VanHarte heeft de ANBI-status hetgeen betekent dat uw donatie/kostenpost aftrekbaar is. Wilt u meer weten over maatschappelijk betrokken ondernemen met Resto VanHarte? Neem dan contact op met Margo Adrichem of Renske Westerhof afdeling Communicatie, via communicatie@restovanharte.nl.

Onze huidige bedrijfssponsors

Logo ChaudfontaineChaudfontaine
Chaudfontaine, het mineraalwatermerk van Coca-Cola, is sinds 2018 onze samenwerkingspartner. Chaudfontaine maakt ontmoetingsdiners mogelijk en sponsort daarnaast door het leveren van mineraalwater tijdens festivals en barbecues. Ook zijn er veel medewerkers van Chaudfontaine die zich inzetten als vrijwilliger. 


rabobanklogoRabobank
De Rabobank ondersteunt Resto VanHarte op lokaal niveau. Ook zijn er medewerkers van de Rabobank die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

Heembouw logoHeembouw
Meer informatie volgt.

sodexoSodexo
Medewerkers van Cateraar Sodexo trainen het Resto VanHarte keukenpersoneel op het gebied van hygiëne en de wettelijk gestelde eisen (HACCP).

 

Van der Steenhoven advocatenVan_der_Steenhoven_advocaten
Huisadvocaat Van der Steenhoven advocaten adviseert Resto VanHarte op ondernemingsrechtelijk gebied.

 

KRO-NCRV

logo KRO NCRVKRO-NCRV is met haar leden onze partner om de sociale cohesie in buurten te verbeteren. Dit doet de KRO NCRV in fondsenwervende acties met haar leden. Ook brengt de KRO-NCRV het thema eenzaamheid regelmatig onder de aandacht in haar communicatie-uitingen.

 

ING
ING logoDe ING ondersteunt Resto VanHarte financieel op landelijk niveau en maakt daarmee buurtmobilisatie in nieuwe steden mogelijk. Ook zijn er medewerkers van de ING die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

VVermilion Energyermilion Energy Omgevingsfonds
Vermiliion Energy levert een financiële bijdrage aan KinderResto in Leeuwarden. Daarmee biedt Vermilion de mogelijkheid om kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar in een cyclus van tien lessen te leren over gezonde voeding, koken, ontspannen, bewegen en samenwerken. Daarnaast doen medewerkers vrijwilligerswerk bij Resto VanHarte.  

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact