Word vrijwilliger bij Resto VanHarte

vrijwilligers01Resto VanHarte groeit; in steeds meer steden organiseren we betekenisvolle ontmoetingen tussen buurtgenoten. Deze groei is alleen mogelijk dankzij onze vrijwilligers. Vrijwilligers zijn immers de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Wil jij ook bijdragen aan een betere buurt? Wil je nieuwe mensen leren kennen, vrijwilligerswerk doen of relevante werkervaring opdoen? Houd je van koken en wil je je inzetten voor de ander? Kom dan als vrijwilliger werken bij Resto VanHarte! Hieronder staan de verschillende gebieden waar we mensen hard nodig hebben."

Keuken & bediening
Wil jij helpen bij het doen van de inkopen, de maaltijd bereiden, tafel dekken, de ruimte gezellig maken, afrekenen, gasten bedienen en opruimen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers in de bediening of in de keuken.

Communicatie & publiciteit
Vrijwilligers en stagiairs communicatie en publiciteit helpen ons met bijvoorbeeld lokale promotie van activiteiten en de inzet van social media. Wil jij onze naamsbekendheid vergoten bij jou in de buurt?

Coördinatie & management 
Ben jij de vrijwilliger die vanuit eigen kennis en ervaring meer verantwoordelijkheden naar je toe te wilt trekken? Dan bieden wij de kans om jezelf te ontwikkelen. Je kunt management- of coördinerende taken op je nemen of een specifiek project begeleiden.

Interesse? Laat weten wat jij voor ons wilt betekenen:


Ik geniet enorm bij Resto VanHarte. Het is ontzettend leuk om met de gasten te praten. En in de keuken is het fijn werken want de kok laat ons heel vrij. Ik leer er van, bijvoorbeeld hoe je uitrekent wat je aan ingrediënten nodig hebt als je voor 65 mensen gehaktballen wil maken. En er is ruimte voor initiatief. Kort voor kerst zijn we spontaan binnengestapt bij Tuincentrum Osdorp om te vragen of we kersttakken konden krijgen om het wat gezelliger te maken. Ze reageerden daar heel aardig. We kregen ook nog allerlei versieringen gratis mee! Resto VanHarte geeft mij veel energie.” (vrijwilliger Sandy-Ann).

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact