Doe mee

Bij Resto VanHarte zijn we altijd op zoek naar mensen en bedrijven die ons willen helpen om onze missie te verwezenlijken: een Nederland zonder eenzaamheid. Wil jij je inzetten om dit een stapje dichterbij te brengen? Je bent van harte welkom!

Er zijn verschillende manieren om mee te doen; je kunt je als vrijwilliger inzetten, bij ons komen werken of meewerken als bedrijf. Het is mogelijk om individueel mee te doen of als team. Wil je meehelpen dan kan dit op landelijk niveau vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam of lokaal voor het Resto in je eigen buurt of stad. En je kunt je eenmalig inzetten of structureel. Samen kijken we naar wat voor jou het beste past en hoe je het beste tot je recht komt binnen onze organisatie. Word vrijwilliger! We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar. Kijk voor mee informatie op onze pagina over vrijwilligerswerk bij Resto VanHarte. 

Word vrijwilliger

Kom bij ons werken! Werken bij Resto VanHarte kan op allerlei manieren: betaald, als stage of vrijwillig, op het hoofdkantoor of in een van onze Resto‚Äôs. Kijk voor mee informatie op onze pagina over werken bij Resto VanHarte. 

Kom bij ons werken

Help mee als bedrijf! Draag bij aan de leefbaarheid van je stad of wijk en werk tegelijkertijd aan de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte jou en je medewerkers zingeving en teambuilding. Kijk voor meer informatie op onze pagina over meehelpen als bedrijf of neem contact op met Margo de Kok, manager marketing en partnerships, via m.dekok@restovanharte.nl of 06 27841454

Help mee als bedrijf