Opening Resto VanHarte

Onze buurtrestaurants gaan weer open

Resto VanHarte gaat weer open vanaf 5 juni. Na een periode van eenzaamheid zijn we daar ontzettend blij mee! We kijken ernaar uit om onze gasten weer te voorzien van een lekkere maaltijd en gezelligheid. Iedereen is van harte welkom! Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via 0900 900 3030. Houd voor locaties en openingsdata onze website en reserveringssite in de gaten.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

  • Reserveren is verplicht
  • Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
  • Bij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
  • Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden.
  • Betaling is alleen mogelijk met pin
  • Er is geen garderobe

We begrijpen dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Heb je vragen of zorgen? Mail dan naar info@restovanharte.nl of bel met ons servicenummer 0900 900 3030. Van 7 tot en met 18 juni is ons telefoonnummer van 09.00 tot 17.00 uur open. Reserveren van de maaltijd kan net zoals gebruikelijk tot 12.30 uur.