Doneer nu!

Tweede lokatie Alkmaar

Alkmaar_350_foto_Fons_LijnsveltIn Alkmaar draait al vier jaar met veel succes een Resto in de wijk De Mare. Sinds kort is er een tweede Resto in de multiculturele wijk Overdie bij gekomen. De opening van het nieuwe Resto was ook de startdatum voor de nieuwe Restomanager Wanda Nieste.

'Ik werk bij de Vrijwilligerscentrale en zoek daar vrijwilligerswerk voor mensen met een beperking', aldus Wanda Nieste. “Zo kwam ik in contact met Resto VanHarte Alkmaar. Bij mijn bezoek aan het Resto zag ik hoe de Horecacoördinator de kunst verstaat om vrijwilligers te laten uitblinken in wat ze kunnen. De Restomanager zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt, dat iedereen zich welkom voelt en voor de contacten met de organisaties uit de wijk. 'Wat zou ik hier graag willen werken', dacht ik. Dus heb ik gesolliciteerd en heb nu twee banen. Maar eigenlijk voelt dit niet aan als werken. Je ziet meteen het resultaat van onze inspanningen. Bij Resto VanHarte kan je mensen echt blij maken.”

V.l.n.r. Jop Hamelynck; bestuur, Daan Duijvestein; monitoring, Marjon van Riessen; Horecacoördinator, Wanda Nieste; Restomanager en vorige Restomanager van Alkmaar Jefthe Fronczek. 
Foto Fons Lijnsvelt


Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact