Help als bedrijf

vanharte helpenalsbedrijf

Resto VanHarte biedt u als bedrijf een mogelijkheid om bij te dragen aan de leefbaarheid van de stad waar u bent gevestigd en zo maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Dat kan door uw medewerkers in de gelegenheid te stellen vrijwilligerswerk te doen in een Resto, door financieel bij te dragen of expertise ter beschikking te stellen.
 
Samenwerken met Resto VanHarte betekent samen de leefbaarheid in een stad of wijk verbeteren en een vuist maken tegen eenzaamheid en sociale uitsluiting. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte u en uw medewerkers zingeving en teambuilding.
 
Wilt u meer weten over maatschappelijk betrokken ondernemen met Resto VanHarte? Neem dan contact op met Ellen Groneman via e.groneman@restovanharte.nl of telefoon 020 303 3030.

Onze huidige bedrijfssponsors
 
ABN AMRO Foundation
ABN_logoABN AMRO heeft Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel staan. Via ABN AMRO Foundation maken veel medewerkers kennis met Resto VanHarte. Zo ook nieuwe collega's van ABN AMRO Particulieren. Zij doorlopen een intern welkomstprogramma waarbij een maatschappelijke onderdeel van het programma plaats vindt bij Resto VanHarte. Naast de bijzondere ervaring die bankmedewerkers tijdens deze avond opdoen, wordt er zo ook maatschappelijk draagvlak gecreëerd voor de problematiek van sociaal isolement.

Achmea
Corporate logo RGBAchmea ondersteunt Resto VanHarte al jarenlang. Er worden elk jaar kerstdiners voor Resto VanHartegasten georganiseerd op de Achmea-hoofdkantoren. Het hoofdkantoor van Resto Van Harte is ‘om niet’ gehuisvest in het Achmea pand in Amsterdam Sloterdijk. Daarvoor zijn wij zeer dankbaar.

rabobanklogoRabobank
De Rabobank ondersteunt Resto VanHarte op lokaal niveau. Ook zijn er medewerkers van de Rabobank die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.sodexoSodexo
Medewerkers van Cateraar Sodexo trainen het Resto VanHarte keukenpersoneel op het gebied van hygiëne en de wettelijk gestelde eisen. (HACCP).
 

Van der Steenhoven advocatenVan_der_Steenhoven_advocaten
Huisadvocaat Van der Steenhoven advocaten adviseert Resto VanHarte op ondernemingsrechtelijk gebied.

 

KRO-NCRV

logo KRO NCRVKRO-NCRV is met haar leden onze partner om de sociale cohesie in buurten te verbeteren. Dit doet de KRO NCRV in fondsenwervende acties met haar leden. Ook brengt de KRO-NCRV het thema eenzaamheid regelmatig onder de aandacht in hun communicatie-uitingen.

 

ING
ING logoDe ING ondersteunt Resto VanHarte financieel op landelijk niveau en maakt daarmee buurtmobilisatie in nieuwe steden mogelijk. Ook zijn er medewerkers van de ING die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact